Zanesljivost in udobje v vaših vagonih je naša skrb
Široko tehnično znanje in dolgoletne praktične izkušnje nam omogočajo, da vam lahko zagotovimo celovito vzdrževanje potniških vagonov. Za vaše potniške vagone poskrbimo vse od sprotnega vzdrževanja do celovitega revizijskega vzdrževanja in večjih popravil težje ali lažje poškodovanih potniških vagonov.  Da bo počutje vaših potnikov udobno in varno, naši visoko kompetentni zaposleni poskrbijo tudi za vzdrževalna dela v notranjosti vagona

Naši mojstri s svojim znanjem in izkušnjami poskrbijo tudi za druga potrebna vzdrževalna dela na potniških vagonih:
  • kolesne dvojice,
  • vzdrževanje klimatskih in drugih naprav,
  • preureditev notranjosti vagonov,
  • barvanje in čiščenje, 
  • WC-sistemi.
S celovitim pristopom in široko paleto storitev poskrbimo za čim krajše stojne čase vaših potniških vagonov v naših delavnicah in tako skupaj s partnerji gradimo dolgoročni poslovni odnos. 

Nove zahteve po udobju potnikov
Udobje vaših potnikov je poleg varnosti na prvem mestu. Povečujemo ga z obnovami potniških vagonov, posodobitvami notranjosti in nadgradnjami. Vemo, da je sodobni potnik zahtevnejši pri izbiri prevoza, zato se trudimo, da bi bilo potovanje v vagonu čim privlačnejše.

Z dolgoletnim vzdrževanjem potniških vagonov Slovenskih železnic smo pridobili bogate izkušnje, ki jih nadgrajujemo s številnimi izboljšavami. V naših delavnicah bodo vaši vagoni deležni zanesljivega vzdrževanja, ki povečuje varnost tako vaših vozil kot potnikov.

Poleg rednega vzdrževanja izvajamo tudi: 
  • vgradnjo zaprtih toaletnih naprav (vakuumski WC) na vagonih serije Z, 
  • montažo in preizkus opreme za zavoro v sili z možnostjo odložitve zaviranja in elektro-pnevmatsko zavoro, 
  • menjavo in dodelavo statičnih pretvornikov. 
Potniške vagone vzdržujemo v Centru Ptuj (vse stopnje vzdrževanja) in v Centru Ljubljana (kontrolni pregledi).

Oglejte si naše reference:

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu