Svoje znanje in izkušnje delimo z drugimi
Več kot 170-letne izkušnje na področju vzdrževanja železniških vozil, mojstrska znanja in sodobni trendi so naše kompetence, ki nam omogočajo, da v slehernem trenutku strokovno odgovorimo na želje in potrebe svojih partnerjev. Partnerjem zato zagotavljamo tehnično svetovanje in projekte inženiringa (izdelava tehnične dokumentacije, modifikacije, predelave in rekonstrukcije tirnih vozil). Obvladujemo vgradnjo in servisiranje najmodernejših varnostnih sistemov vgrajenih v vozila evropskih železniških operaterjev, zagotavljamo zanesljivo vgradnjo in vzdrževanje sodobnih naprav za radijsko povezavo vlečnega vozila z dispečerskim centrom in drugo.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu