Naši certificirani varilci obvladajo postopke varjenja: 111, 131 (MIG), 135 (MAG), 141 (TIG) in 311 ter metalizacijo po hladni in topli metodi. V vseh delavnicah imamo zaposlene, certificirane po EN 15085-2, klasa CL1/CL2 za izvajanje varjenja železniških vozil in njihovih delov in po EN ISO 3834-2/3, ki potrjuje kakovost varjenja pri nas.

Eutalloy® SuperJet – nov postopek z uporabo plamena na področju spajanja in nanašanja kovinskih legur v prahu z zataljevanjem, ki ga uporabljamo v SŽ – VIT za popravilo razpok ohišij menjalnikov, kompresorjev, reduktorjev iz sive in jeklene litine, popravilo razpok izpušnih kolektorjev, vodnih kolektorjev in ohišij črpalk.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu