Celovito vzdrževanje večjih dizelskih motorjev – dvotaktnih, štiritaktnih, s turbokompresorjem ali brez, je osrednja dejavnost našega centra v Mariboru. Izkušnje in znanja nadgrajujemo ob servisiranju dizelskih motorjev proizvajalcev, kot so General Motors, SACM, Jenbacher Werke, Fiat in Isotta Fraschini.

Obvladujemo tudi remotorizacijo, kar pomeni, da določene stare in dotrajane dizelske motorje zamenjamo z novimi. Izkušnje imamo z vgradnjami motorjev Caterpillar C18, 3412 in 3508, Isotta Fraschini, tip V1708 T2F.

Med našimi naročniki so Slovenske železnice, Železnice Črne Gore, Železnice republike Srbske, Železnice Bosne in Hercegovine, Srbske železnice, Acroni Jesenice, TKI Hrastnik, Metal Ravne, Nafta Lendava, Luka Koper.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu