Center Dobova se lahko pohvali z lakirnico z dvojno lakirno-sušilno komoro dimenzij 5,5 × 5,89 × 43 metrov, ki jo je po dolžini možno pregraditi z rolo vrati. V njej lahko uporabljamo tako lake na vodni osnovi kot alkide, pri manjših porabah na enoto časa pa tudi barve na nitro osnovi. Najvišja temperatura sušenja je 80º C, običajna pa je 50 °C.

Lakirno komoro prvenstveno uporabljamo za barvanje in lakiranje tovornih vagonov in drugih železniških vozil ter komponent. Zaradi možnosti barvanja in lakiranja večjih gabaritov pa smo v njej med drugim že barvali večje jeklene konstrukcije, večje kmetijske stroje in podobno.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu