Udobno in varno potovanje v vaših vlakih je naš izziv
S strokovnim vzdrževanjem potniških vlakov povečujemo njihovo funkcionalnost in varnost uporabnikov vlakov – vaših potnikov. V naših delavnicah vam omogočamo vzdrževanje za električne in dizelske potniške vlake ter potniške vlake z nagibno tehniko. Veliko izkušenj imamo z dizelskimi motornimi garniturami FIAT in MBB ter elektromotornimi garniturami Siemens Desiro in Pendolino. Dodatno zagotovilo našim kompetencam daje tudi dolgoročno vzdrževanje za Slovenske železnice. Te bogate izkušnje in spoznanja delimo z ostalimi našimi partnerji. 

Celovito vzdrževanje potniških vlakov združuje tako kontrolne preglede kot tudi večja revizijska popravila in je naš odgovor na vaše želje in potrebe.

Večja funkcionalnost in privlačnejša podoba
Prevoz potnikov na dnevni ravni zahteva še posebej kakovostno vzdrževanje za zagotavljanje zanesljivih in varnih vozil. Udoben prevoz na krajših relacijah v okviru dnevnih migracij in daljših potovanj je poleg cene prevoza in hitrosti tisti faktor, ki potnike prepriča, da se odločijo za vožnjo z vlakom. To podkrepi še sodobni trend varovanja okolja in najnovejša evropska politika zmanjševanja izpustov ogljikovega dioksida. Zato lahko pričakujemo rast železniškega potniškega prometa, kar pomeni, da bo potrebno zadovoljiti pričakovanja večjega števila potnikov.

Mi smo na ta izziv pripravljeni. Poleg klasičnega vzdrževanja potniških motornih garnitur, pri starejših vozilih izvajamo tudi:
rekonstrukcije,
● predelave,
● izboljšave,
● obnove in modernizacije
.

Modernizacije, predelave in obnove potniških vlakov izvajamo predvsem na dizelskih motornih garniturah, ki so potrebne obnove tako na pogonskem delu kot posodobitve notranjosti in osvežitve zunanje podobe. Vlak podrobno preučimo, izdelamo vso potrebno dokumentacijo za modernizacijo in po željah kupca pripravimo dizajn za novo podobo notranjosti in zunanjosti. Iztrošene dele obnovimo ali pa zamenjamo z novimi, ki jih izdelamo sami. Vlak naše delavnice zapusti popolnoma prenovljen in pripravljen na prevoz zahtevnih sodobnih potnikov.

Električne motorne garniture vzdržujemo v Centru Ljubljana, dizelske motorne garniture pa tako v Centru Ljubljana kot v Centru Maribor.

Oglejte si naše reference:

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu