Vzdrževanje. Vleka. Tehnično vagonska dejavnost.
Vse na enem mestu. Ponudba storitev Vleke in tehnike je edinstvena, saj nudimo vse storitve za zanesljivo in varno obratovanje železniških vozil na enem naslovu. Celovite rešitve za naše partnerje oblikujemo na več lokacijah po Sloveniji, s čimer pokrivamo celotno državno železniško omrežje in širše.

Svojim partnerjem zagotavljamo stroškovno učinkovito vzdrževanje za vse vrste železniških vozil na širšem območju križišča V. in X. koridorja ter storitve vleke in tehnično vagonske dejavnosti na območju slovenskega železniškega omrežja.

Obvladujemo celotno vzdrževanje voznega parka Slovenskih železnic, zagotavljamo osebje za potrebe prevoznika v potniškem in tovornem prometu ter bedimo nad tehničnim stanjem in opremljenostjo vozil v vagonskih vlakih.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu