Avtorske pravice
Vse pravice v zvezi z vsebino v kakršnikoli obliki, objavljeno na spletnih straneh v domeni sz-vit.si, katere lastnik je SŽ - Vleka in tehnika, d.o.o., (dalje: spletne strani SŽ - VIT), so pridržane in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se jih ne sme kopirati, razmnoževati, prepisovati ali na kakršenkoli drug način razširjati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja SŽ - Vleke in tehnike, d.o.o.


Omejitev odgovornosti
Vsa vsebina v kakršnikoli obliki na spletnih straneh SŽ - VIT je izključno namenjena promociji SŽ - VIT, d.o.o., in dejavnosti, ki jo opravlja.

SŽ - VIT, d.o.o., si bo prizadevala za pravilnost, ažurnost in resničnost vsebine, vsebovane na spletnih straneh SŽ - VIT, vendar SŽ - VIT, d.o.o., in/ali vse osebe, kakorkoli zaposlene v njej, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za resničnost, ažurnost in pravilnost vse vsebine v kakršnikoli obliki in povezav na teh spletnih straneh oziroma ne odgovarjajo za kakršnekoli morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, zlasti ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala iz njihove uporabe. Podatki in informacije, objavljene na teh spletnih straneh, so zgolj informativne narave.

SŽ - VIT, d.o.o., si pridržuje pravico, da lahko vsebino, objavljeno na spletnih straneh SŽ - VIT kadarkoli spremeni, dopolni oziroma izbriše in ni odgovorna za morebitno začasno nedelovanje spletnih strani SŽ - VIT. 

Avtorji fotografij (kjer ni drugače označeno): Miško Kranjec, Bojan Dremelj, arhiv podjetja SŽ - VIT.


Varovanje zasebnosti

SŽ – Vleka in tehnika, d.o.o., se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika. O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov .

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejše za obiskovalce.

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu