Pregledujemo. Vozimo. Vzdržujemo.
Podjetje SŽ - Vleka in tehnika svojim partnerjem nudi storitve vleke vlakov, vzdrževanja železniških vozil in tehnično vagonske dejavnosti. Vsa področja našega delovanja prežemajo vlaki in ljudje, ki predstavljajo dva pola našega delovanja. V križišču teh polov se ustvarjajo najboljše rešitve po meri naših partnerjev.

Tradicija. Znanje. Vizija prihodnosti.
Na trgu smo že preko 170 let in ponosni smo na svoje znanje in kompetence, ki jih stalno nadgrajujemo. Zavedamo se, da sodobno vzdrževanje železniških vozil pomeni več kot le pregled in popravilo, da sta za varnost v železniškem prometu ključnega pomena kakovostni tehnični pregled in preskus zavor, in da je zanesljivo potovanje tisti faktor, ki prepriča uporabnike železniškega prevoza. S celovitim pristopom, prilagodljivostjo, tehnično ustvarjalnostjo, sodobno opremo in specializacijo zagotavljamo celovite rešitve za svoje kupce in obenem z njimi vzpostavljamo dolgoročna partnerstva. Družba SŽ - VIT svoj prihodnji strateški razvoj povezuje z razvojem Slovenskih železnic in njenimi potrebami glede kompleksnega vzdrževanja vseh vrst železniških vozil, vleke vlečnih vozil potniškega in tovornega prometa ter zanesljivega nadzora nad tehničnim stanjem in opremljenostjo vozil v vagonskih vlakih. Hkrati skrbimo za razvijanje lastnih potencialov, da bi lahko na drugi strani prepoznali potrebe kupcev in nanje v slehernem trenutku ustrezno odgovorili.

Celovito. Kakovostno. Zanesljivo.
Danes naročniki storitev potrebujejo celovite rešitve, ki so jim po potrebi na voljo 24 ur na dan. Svoj uspeh gradimo na razumevanju potreb in želja svojih partnerjev, zato jim zagotavljamo celovito vzdrževanje, obnovo in preoblikovanje vseh vrst železniških vozil, vzdrževanje in obdelavo komponent in kolesnih dvojic, mobilni servis ter inženiring in tehnično svetovanje na področju vzdrževanja ter celovite in zanesljive storitve na področju vleke vlakov in tehnično vagonske dejavnosti, ki opravlja nadzor nad tehničnim stanjem in opremljenostjo tirnih vozil, preskuse zavor, popravila vagonov v vlakih in svetovanje pri nakladanju tovora.

Dinamično. Izvirno. Inovativno.
Spremembe v okolju, v katerem delujemo, narekujejo nove smernice, nov pristop do kupcev, inovativnost v tehnologiji in večjo skrb za okolje. Te novosti in razvojna naravnanost predstavljajo za nas nove izzive in prinašajo nove tržne priložnosti. Nanje odgovarjamo tako, da razvijamo nove poslovne dejavnosti in rešitve za kupce ter širimo svoje poslovanje na nove trge.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu