Center Ljubljana se lahko pohvali z novo storitvijo, ki jo bo od sedaj naprej opravljal povsem samostojno. Novost je velika revizija koša lokomotiv F4, ki jih v delavnico dobivamo od tujih lastnikov. Ekipa, ki vzdržuje električne lokomotive novejših vrst, je tako okrepila svoje znanje in kompetence, kar bo v prihodnje naša nova konkurenčna prednost na področju vzdrževanja električnih lokomotiv.
 
Da smo sedaj sposobni opravljati VR v smislu celovite storitve, pri čemer ne potrebujemo podizvajalcev, je bilo potrebno še zadnje izobraževanje, in sicer o delovanju zavore na omenjenih lokomotivah. Hkrati s pridobivanjem novega znanja smo v center dobili tudi prvo lokomotivo, na kateri smo izvedli VR koša vključno z zavoro. V letošnjem letu bomo izvedli pet revizij.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu