Med 18. in 21. 11. 2019 se je v  naši družbi izvajala štiridnevna recertifikacijska presoja, po kateri  smo si z uspešnim zaključkom zagotovili podaljšanje obstoječega certifikata za tovorna vozila in potrdila za vsa ostala vozila še za eno leto po sedanji uredbi EU 445/2011. Sama presoja je potekala v preverjanju zahtev in meril funkcije izvajanja vzdrževanja po prilogi III omenjene uredbe.

Naslednje leto nas čaka nov izziv,  ker v  veljavo  stopa nova uredba EU 2019/779, ki bo nadomestila sedanjo ter združila vsa železniška vozila pod enotnim certifikatom. SŽ – VIT ima priložnost, da z že do sedaj pridobljenimi  in izpolnjenimi pogoji o izpolnjevanju skladnosti procesov s prihajajočo evropsko uredbo poenoti procese in sledi začrtani poti, ki nam omogoča kakovostno ponudbo storitev na širšem evropskem  trgu.

Certifikati

 

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu