Center Ljubljana zadnja leta postaja vse bolj zanimiv za tuje kupce, predvsem lastnike električnih, pa tudi dizel lokomotiv, ki iščejo storitve vzdrževanja blizu omrežja, kjer njihove lokomotive vozijo. Poleg bližine naše delavnice odlikujeta tudi kakovostna izvedba in dostopna cena.
Konkurenčni smo tako pri sprotnem vzdrževanju kot pri revizijah. Na slednje nekateri lastniki svoja vozila vozijo k nam kljub temu, da ne vozijo po Sloveniji. Na pisani paleti kupcev najdemo podjetja iz Avstrije, Nemčije, Češke, Hrvaške, Anglije …

Sprotno vzdrževanje opravimo na praktično vseh vrstah električnih lokomotiv, tudi na takšnih, ki jih SŽ nima v lasti (npr. Siemens EuroSprinter ES64F4, Vectron). Manjša popravila in vzdrževanje opravimo tudi na dizel lokomotivah Siemens EuroRunner (Hercules). Revizije opravljamo trenutno na lokomotivah ES64F4, to so lokomotive, ki so pri nas vozile pred nakupom Siemens Taurusov (ES64U4). Na teh lokomotivah smo na začetku delali samo sprotne preglede, danes pa kupcu nudimo popolno podporo vzdrževanja z revizijami, ki jih opravljamo samostojno.

Dobro sodelovanje prinaša vse večji obseg vzdrževanja. Z osvojitvijo menjave koles na lokomotivah EuroSprinter ES64U4 (Taurus) se nam odpirajo možnosti izvajanja kompletnega vzdrževanja tako omenjenih lokomotiv kot sorodnih serij.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu