Garancija. Varnost. Ekologija.
Naročnikom si prizadevamo zagotoviti odlične rešitve, zato veliko pozornosti namenjamo standardizaciji procesov in delovanju v skladu s predpisanimi standardi. Našo usmeritev potrjujejo prejeti certifikati, pooblastila in dovoljenja. 

Poslovne procese načrtujemo v duhu trajnostnega razvoja, pri čemer ne upoštevamo le ozkih trženjskih vidikov, pač pa vanje vključujemo okoljevarstveni pogled in se zavzemamo za družbeno odgovoren pristop.


Sistem vodenja

Varjenje
Divača
Koper
Dobova
Ljubljana
Maribor
Tezno
Ptuj
Zalog

Kontrola opreme pod tlakom, kontrola premičnih cistern za prevoz nevarnega blaga v skladu z Evropskim sporazumom o mednarodnem prevozu nevarnega blaga po železnici - RID (7)

Neporušitvene preiskave (VT, PT, MT, UT)

Usposobljenost delavnic za vzdrževanje tovornih vagonov in kolesnih dvojic - DB Schenker Rail GbmH/VPI

Certifikat za sestavo novih kolesnih dvojic po TSI_1358

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu