Avtorske pravice
Vse pravice v zvezi z vsebino v kakršnikoli obliki, objavljeno na spletnih straneh v domeni sz-vit.si, katere lastnik je SŽ - Vleka in tehnika, d.o.o., (dalje: spletne strani SŽ - VIT), so pridržane in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se jih ne sme kopirati, razmnoževati, prepisovati ali na kakršenkoli drug način razširjati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja SŽ - Vleke in tehnike, d.o.o.

Omejitev odgovornosti
Vsa vsebina v kakršnikoli obliki na spletnih straneh SŽ - VIT je izključno namenjena promociji SŽ - VIT, d.o.o., in dejavnosti, ki jo opravlja.

SŽ - VIT, d.o.o., si bo prizadevala za pravilnost, ažurnost in resničnost vsebine, vsebovane na spletnih straneh SŽ - VIT, vendar SŽ - VIT, d.o.o., in/ali vse osebe, kakorkoli zaposlene v njej, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za resničnost, ažurnost in pravilnost vse vsebine v kakršnikoli obliki in povezav na teh spletnih straneh oziroma ne odgovarjajo za kakršnekoli morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, zlasti ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala iz njihove uporabe. Podatki in informacije, objavljene na teh spletnih straneh, so zgolj informativne narave.

SŽ - VIT, d.o.o., si pridržuje pravico, da lahko vsebino, objavljeno na spletnih straneh SŽ - VIT kadarkoli spremeni, dopolni oziroma izbriše in ni odgovorna za morebitno začasno nedelovanje spletnih strani SŽ - VIT. 

Avtorji fotografij (kjer ni drugače označeno): Miško Kranjec, Bojan Dremelj, arhiv podjetja SŽ - VIT.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.