Slovenske železnice imajo v lasti 32 lokomotiv vrste 541, njihov nakup je bil prvi nakup električnih lokomotiv po več kot 30 letih in pomeni tudi nov izziv pri vzdrževanju. Revizije lokomotiv vrste 541 se opravljajo na vsakih osem let oziroma, ko prevozijo milijon kilometrov. Pri prvih dvajsetih lokomotivah smo revizijo košev opravili v Centru Ljubljana, revizijo podstavnih vozičkov pa so naredili pri ÖBB - TS v Linzu. Po opravljenih dvajsetih revizijskih popravilih košev in pridobljenih izkušnjah smo se v SŽ – VIT odločili, da bomo na zadnjih dvanajstih lokomotivah opravili celotno revizijo v Centru Ljubljana. Zato smo konec leta 2015 nabavili dvigalno-obračalno napravo in še nekaj dodatne opreme. V letu 2016 smo uspešno opravili šest celotnih revizij na lokomotivah vrste 541, preostalih šest pa bomo izvedli v letos.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu