V teh dneh na območju SŽ - VIT (Proizvodnja Ljubljana) poteka usposabljanje z mednarodno udeležbo z naslovom "Izredni dogodki na železnici; dviganje in vleka težkih bremen" v obliki kampa, ki ga organizira Zavod Vizija varnosti v sodelovanju s Slovenskimi železnicami.

V treh dneh teoretičnega in praktičnega usposabljanja z izvedbo vaje sodelujejo tudi naši zaposleni, ki se na terenu srečujejo z izrednimi dogodki in bodo z udeležbo delili in poglobili svoje znanje iz ukrepanja v različnih primerih nesreč na železnici. Udeležencem bodo predstavili tudi železniška vozna sredstva in njihove posebnosti, ki so pomembne pri reševanju v primeru nesreče ter jih seznanili s pogoji za varno delo na tirih. 

Organizator pričakuje udeležbo več kot 200 udeležencev - gasilcev, vojakov, reševalcev, policistov in civilne zaščite.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu