SŽ - Centralne delavnice Ljubljana d.o.o. smo prejšnji teden svoje storitve predstavljali na mednarodnem sejmu logistike, mobilnosti, informacijske tehnologije in upravljanja tokov blaga - Transport & Logistic. Sejem v Münchnu prirejajo vsaki dve leti, letos je bil že 13. po vrsti in je zabeležil le presežke.

Na več kot 100.000 m2 razstavnih površin se je predstavilo 1893 razstavljavcev iz 59 držav, med njimi tudi pet iz Slovenije. SŽCD smo se predstavljali na razstavnem prostoru skupaj s Slovenskimi železnicami (PE Tovorni promet). Sejem je v štirih dneh obiskalo več kot 51.000 obiskovalcev iz 134 držav.

Razstavljavci so vzdušje na tem velikem dogodku opisali kot izjemno poslovno, pozitivno in obetajoče, saj se je povečalo tako število razstavljavcev kot obiskovalcev, kar kaže na okrevanje sektorja logistike in transporta po svetovni gospodarski krizi. Na sejmu smo se predstavniki iz SŽCD srečali z večino naših poslovnih partnerjev, navezali pa smo tudi veliko novih poslovnih stikov.

Nastop ocenjujemo zelo uspešno, saj si iz pogovorov s poslovnimi partnerji obetamo še več naročil naših storitev, predvsem v segmentih kolesnih dvojic in tovornih vagonov. Poleg tega je zanimanje za naše storitve tudi v drugih segmentih izrazilo kar nekaj novih potencialnih partnerjev, ki so jih prepričale dobre reference in kakovost našega dela. V Centralnih delavnicah se bomo na vsakem koraku trudili, da izpolnimo pričakovanja naših stalnih in novih poslovnih partnerjev.

Razstavni prostor SŽCD. Na sliki Robert Krajnc med pogovorom s poslovnim partnerjem. (foto: arhiv SŽ – CD)

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu