Ekipa sodelavcev iz SŽ - VIT je prejšnji teden storitve vzdrževanja železniških vozil in tehnično vagonske dejavnosti predstavljala na mednarodnem sejmu transport logistic. Predstavitev je bila uspešna, srečali smo se z večino naših partnerjev in navezali tudi nekaj novih poslovnih stikov.

Sejem je ponovno presegel rekordne številke. Na več kot 110.000 m2 bruto razstavnih površin se je predstavilo 2.013 razstavljavcev iz 63 držav, med njimi tudi štirje iz Slovenije (SŽ – Tovorni promet, SŽ – VIT, Adria Transport in Luka Koper). Sejem je v štirih dneh obiskalo več kot 53.000 obiskovalcev iz 110 držav. 45 % razstavljavcev je bilo podjetij izven Nemčije, prav tako 40 % obiskovalcev.

(foto: Miško Kranjec)

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu