Največji sejem transporta in logistike je v Münchnu spet postregel s presežki. Del 4-dnevnega dogajanja je bilo tudi podjetje SŽ – VIT, ki se je skupaj s SŽ – Tovornim prometom predstavilo v dvorani B6. Nastop na sejmu je bil zelo uspešen, saj smo se srečali z večino naših stalnih kupcev in partnerjev, navezali pa smo tudi veliko novih poslovnih stikov. Že 15. sejem po vrsti je ponovno presegel rekordne številke. Predstavilo se je 2.050 razstavljavcev iz 62 držav, med njimi tudi sedem iz Slovenije (SŽ – Tovorni promet, SŽ – VIT, Adria Transport, Luka Koper, Actual I.T., Boxline Ucl in LX track). Sejem je v štirih dneh obiskalo več kot 55.000 obiskovalcev iz 124 držav.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu