Med 5. in 8. oktobrom je v Skopju potekal prvi mednarodni sejem Transport in logistika. Naše podjetje je na sejmu nastopalo skupaj s Slovenskimi železnicami, ki jih je predstavljala Podružnica Alpe Balkan Cargo iz Skopja. Obiskovalcem smo predstavljali naše storitve predvsem na področju vzdrževanja dizel motornih vlakov in dizel lokomotiv, srečali smo se z nekaterimi partnerji in tudi potencilanimi novimi kupci z jugovzhodnega trga. 

Naš razstavni prostor so obiskali predstavniki Kosovskih železnic, kjer je ponovno tekla beseda o projektu revitalizacije motornih vlakov Fiat. Obiskali pa so nas tudi predstavniki Makedonskih železnic, s katerimi smo skupaj izpeljali projekt obnove štirih dizel električnih lokomotiv vrste 642. V prijateljskem pogovoru so izrazili zadovoljstvo z delovanjem lokomotiv in našim poprodajnim sodelovanjem. Pogovarjali pa smo se tudi o nadaljnjem sodelovanju. Med našimi obiskovalci so bili tudi predstavniki Infrastrukture Makedonskih železnic, s katerimi je potekal razgovor o možnosti sodelovanja pri vzdrževanju tovornih motornih drezin vrste 911.

Organizator je bil z obiskom na sejmu zelo zadovoljen in bo sejem organiziral tudi prihodnje leto, nato pa vsaki dve leti izmenično s sejmom v Münchnu.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.