Za našega novega partnerja iz Švice, Wascoso, v Dobovi izvajamo revizije na cisternskih vagonih. Od predvidega števila vagonov sta do sedaj dve vagonski cisterni že zapustili delavnico.

Dve revizirani cisterni in tiste v vmesni fazi revizije sta si v začetku avgusta ogledala predstavnika Wascose in lastnika vagonov F. Leitnerja. Z videnim sta bila zadovoljna, prevzela sta tudi gotovi cisterni, v delavnici pa pospešeno končujemo dela na preostalih.

Vsa dela na omenjenih vagonih so izvedena v skladu z VPI in internimi navodili Wascose. Rešili smo tudi problem rezervnih delov za ventile (tesnila, poškodovane krogle bočnih ventilov) z nabavo ustreznih novih tesnil. Poškodovana krogla je trenutno na preizkušanju možnosti popravila s trdim kromanjem, kar bi pospešilo in pocenilo sanacijo poškodovanih bočnih ventilov.

Revizija cistern po VPI za novega partnerja je pomemben projekt za Proizvodnjo Dobova, saj si s kakovostno opravljenim delom lahko obetamo novih naročil.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu