Mednarodni poslovni sejem transportne tehnologije InnoTrans vsaki dve leti privabi veliko število poslovnih obiskovalcev. Posebnost tega sejma je predstavitev zunaj na prostem, kjer si je možno ogledati vse novosti v železniški tehnologiji, od vagonskih cistern do hitrih vlakov. Lani se je predstavilo 2.873 razstavljavcev iz 61 držav, med katerimi smo svoje mesto prvič našli tudi mi. Slovenijo je zastopalo osem podjetij, od tega smo dejavnosti železniške tehnologije zastopala 4 podjetja: SŽ – VIT, Anton Blaj, Kovis in ter Magneti Ljubljana. Sejem je v štirih dneh obiskalo več kot 144.000 obiskovalcev. Največ se jih je zanimalo za točno določene storitve, ki jih ponujamo, drugi so iskali splošne informacije, spet tretji pa so prišli, da bi predstavili svoje podjetje in ponudili svoje storitve. Nastop na sejmu je bil uspešen, saj smo se srečali s kupci, s katerimi smo sodelovali skozi leto in bomo tudi v prihodnje. Pogovori s partnerji so potekali o konkretnih poslih, spoznali pa smo tudi nekaj z novih potencialnimi kupcev, s katerimi smo iskali možnosti za sodelovanje. Nastop na sejmu je bil uspešen tudi z vidika ohranjanja dobrih odnosov z nekdanjimi kupci, ki pri nas povprašujejo po enkratnih storitvah. Z njimi smo imeli priložnost pogovoriti se o potrebah po vzdrževanju v prihodnosti. Upamo, da nam bo s kakovostnim delom in prilagodljivostjo strankam uspelo zadovoljiti želje tako obstoječih kot novih kupcev, ki se za naročilo pri nas odločajo prvič.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu