Družba SŽ – VIT je znova uspešno opravila presojo ECM na področju vzdrževanja v skladu z evropsko uredbo 445/2011, v Centru Ptuj s poudarkom na kolesnih dvojicah in Centru Dobova, kjer se izvaja celovito vzdrževanje tovornih vagonov. Tudi lani je certificiranje izvedla certifikacijska hiša Sconrail iz Švice.

Prvo presojo ECM smo v SŽ – VIT izvedli že pred petimi leti kot ena izmed prvih delavnic v Evropi ter si tako začeli tlakovati pot do zahtevnih trgov EU. S samo pridobitvijo certifikata smo si pridobili zaupanje kupcev, da se ti lahko v vsakem trenutku obrnejo na nas po kakovostno opravljeno storitev, ki ima podlago v uredbi 445/2011/EU. Podaljšani certifikat ECM, ki smo ga pridobili ob koncu lanskega leta, pomeni konkurenčno prednost na evropskem trgu, saj eventuelnemu lastniku vagonov pove, da so delavnice certificirane v skladu z uredbo 445/2011, tako da ni dvoma o njihovi kakovosti kot vzdrževalcu tovornih vagonov. V letu 2017 nas čaka retifikacijska presoja v skladu z evropsko direktivo VO445/2011 kjer bo poudarek na sistemu zagotavljanja kakovosti v naši družbi in izpolnjevanju kriterijev v skladu z Prilogo III, ki se nanaša na funkcijo izvajanja vzdrževanja.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu