SŽ – Centralne delavnice Ljubljana smo podpisale letno pogodbo za obnovo kolesih dvojic z enim naših največjih tujih partnerjev – VTG. V letu 2012 bomo zanj obnavljali kolesne dvojice IS3 in IS2 po VPI. Dogovorjeni posel predstavlja eno največjih pogodb s kupci izven domačega trga. 

Podpisana pogodba obsega večjo količino obdelave kolesnih dvojic IS3 z vgradnjo novih monoblok plošč in tedensko kontinuirano obnovo kolesnih dvojic IS2 po pravilniku VPI. Pogodba vsebuje tudi opcijo, ki se nanaša na obnovo dodatnih količin kolesnih dvojic IS3.

Poleg kolesnih dvojic za partnerja VTG opravljamo tudi celovite revizije cistern po VPI v Proizvodnji Dobova. Centralne delavnice smo se izkazale kot zanesljiv partner, zato nam je VTG za letošnje leto v revizijo zaupal več sto cistern z možnostjo povečanja količin v letu 2013. 

Pogodba za delo v tolikšnem obsegu za naše podjetje pomeni potrditev kakovostnega dela in dobrih poslovnih odnosov ter zaupanja, ki nam ga partnerji izkažejo z vsako podpisano pogodbo.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu