V petek, 4. februarja 2011, za Proizvodnjo Ljubljana ni bil čisto navaden delovni dan. Začeli smo namreč  z delom v novi delavnici, ki je bila zgrajena v sklopu novih poslovnih prostorov na severni strani strugarne v Proizvodnji Ljubljana (Zaloška 219).

Novi delavnici - preizkuševalnica za potniške vagone in servisna delavnica za vlečna vozila - sta nov delovni prostor za naše zaposlene, ki so svoje prostore imeli na železniški postaji v Ljubljani, a so jih za potrebe gradnje novega potniškega centra Emonika v letu 2008 podrli. Do 4. februarja so svoje delo opravljali na začasni lokaciji v Proizvodnji Ljubljana. Vzdrževalci potniških vagonov in serviserji bodo delo še naprej opravljali kakovostno, kar pa bo v sodobno opremljenih prostorih bistevno drugače. 

Preizkuševalnica za potniške vagone ima dva tira dolžine 72 m s štirimi preizkuševalnimi linijami in priključki za polnjenje baterij. Tam se opravljajo preizkusi visoke napetosti v skladu z UIC-standardi. V servisni delavnici deluje 24-urni servis za vlečna vozila, opravljala pa se bodo tudi manjša popravila, kontrolni pregledi in servisiranje komponent.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu