Marca letos smo dobili v poskusno popravilo vagone serije Laes lastnika STVA iz Francije, ki so namenjeni za prevoz avtomobilov. Na teh vagonih smo izvajali dela po navodilih STVA MANREV LEVEL4. Prvi vagon smo končali 13. maja, med delom pa nas je obiskala tudi predstavnica STVA ga. Valerie Nicase. Z STVA sicer sodelujemo od februarja 2014 na področju tekočih popravil v Kopru in dobro sodelovanje je privedlo tudi do odločitve za opravljanje revizij v Dobovi.

V začetku julija smo imeli ponovni obisk predstavnikov STVA, ko so izvajali presojo ECM. Prva dva vagona smo po končanih delih predali naročniku, dva pa imamo v delu v delavnici. Upamo, da bomo z deli zadovoljili novega kupca naših storitev in bomo tudi v prihodnje nadaljevali sodelovanje.

Želite informacije o naši ponudbi? Stopite v stik z nami.

  Strinjam se, da lahko podjetje SŽ – VIT, d.o.o., kot upravljalec spletne strani zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom, ki sem ga navedel/-s na obrazcu ter me v zvezi s tem kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen/-a z varovanjem zasebnosti.
Na tej spletni strani uporabljamo piškotke izključno za pravilno delovanje spletne strani ter za analizo obiska. Preberi več V redu